Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2012 17:09 - За ЦСКА като за Хелоуин, Санди, Левски - Възраждане, или просто прикриване на "червени" слабости
Автор: valioznae Категория: Спорт   
Прочетен: 514 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.11.2012 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За ЦСКА като за Хелоуин, Санди , Левски – Възраждане, или просто прикриване на "червени" слабости

 

Няма такова "природно" бедствие като това ЦСКА да бие Левски за първенство и Лудогорец за Купата, па макар и първи мач. Такъв отзвук има само около скока на Феликс Баумгартнер, бурята Санди и предстоящите президентски избори в САЩ.

 

В ЦСКА владеят изкуството да внушават и това, в което самите те не вярват. Като да ни убедят ,че едва ли не те водят със 7 точки в първенството, а не Лудогорец или Левски. За Купата внушението след мача в Разград е подобно – Купата едва ли не е взета, нищо че са едва още 1 / 16 финалите.

 

ФАКТ Е, че ЦСКА играе по- добре, отколкото в началото на първенството, но е и факт, че въпреки победата над Левски, е на 7 точки зад „сините”. Това не пречи да ни се внушава колко хубаво е в Борисовата градина и колко зле са на Герена. Лудогорец пък са даже и преди Левски в класирането , па макар и по голова разлика.

 

В ЦСКА обичат да приемат ролята на онеправдани и това не е отсега. Новото е, че юношата на Левски Бандаловски  привнесе „сини” мотиви като каза, че „червените” били сами срещу всички. Толкова сами, че който и да споменат все ще е срещу тях.

 

Премиерът е срещу тях, че им намери собственици в лицето на Титан, спонсори в лицето на фирма дарила  им пари. Депутатът Емил Димитров стана по- известен с червените си чувства, отколкото с нещо свършил в Парламента.Ами  топлата връзка с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов , отявлен фен на ЦСКА, просълзяваща благодарствена телеграма ...

 

За „синьото” БФС да не говорим. Там е достатъчно само да споменем признанието на Боби Михайлов, че е трябвало ЦСКА да бъде изваден от А група, но това не стана. Компромисите към „червените” от страна на БФС няма да ги изброявам, че ще заемат повече място от статия на  „възроденото” ГА.  

 

Да се съсредоточим в двата дена след мача с Лудогорец. Те показват каква е нагласата в тима от Борисовата градина, собственост на Титан, но в който незнайно защо още наричат служителите на тази фирма „армейци”.

 

Стойчо Младенов иска да реве и нищо не може да го спре. Нищо ,че разполага с футболисти като за два отбора. Майкъла и той си реве, май не разбра , че вече не е просто „лайномет”, а е шеф в ЦСКА. Сега предстои трансферен прозорец, в който двамата ще трябва да се дебнат и е възможно единият да проплаче от другия. Ще чакаме да видим.

 

На Стойчо му пречат съдиите и това си е. Той не иска съдията свирил му предния мач, не иска и този, който ще свири следващия му мач. Трябва да е такъв, който няма да изгони Бандаловски и Янчев за груба игра, а Бандата и заради голямата му уста. Трябва да е и такъв, който ще остави Анисе на терена , въпреки че е за гонене. Още по- малко им трябва съдия, който ще се чуди кой от треньора и помощниците му да изгони от зоната пред скамейката, нищо  ,че нямат право да са прави повече от един. Не им трябва и съдия, който ще каже след мача, че Барт е играл първи с топката и няма как да даде дузпа заради падането на Платини. Абе, най- добре Майкъла да свири мачовете на „червените”… 

 

Ако Майкъла е съдия на мачовете на ЦСКА поне няма да има право да коментира. И ще спре, не е доказано, да плюва по – Левски, както го прави всяка седмица. Нищо, че в последните си плюнки не уцели с това, че съдията помагал на Левски срещу Локо Пд и не отсъдил явна засада на Карвальо при втория гол. Майкъла да се извини ли ? Чакайте, ако си нямате работа.

 

Ако само прелистите вестниците след мача в Разград и ще прочетете неща, които са нормални изказани от представители на „ червените”, но ако ги изрече някой друг ще има вой до небесата. Няма да обръщам внимание на „ Ще се просълзя като гледам съдиите”, което за Стойчо си е нормално състояние. Нито на желанието на ЦСКА да бъдат отменени три жълти картона. И това не им е за първи път.

 

Само малко в повече ми дойде сравненията като „ЦСКА това е всепомитащата сила на Санди”, което би трябвало да значи, че има жертви и разрушени сгради из Лудогорието.  Как ще коментирате , че „Левски е истинското ЦСКА – Възраждане” ?  За Хелоуина и чудесата на ЦСКА ви оставям на вас да прецените какви са чудесата – това ,че е победил Левски ли е чудо? Или ,че е на 7 точки зад Лудогорец и Левски, а може би победата над Лудогорец в първия мач от този етап от надпреварата за Купата. Чудо си е, че ЦСКА забравиха за проблемите си и вече всичко пред този отбор е розово. Ето така се прави, а не Левски да бие с 3:0 и да много зле на Герена. Левски да бие в Стара Загора, но да има и друга страна на победата. Това ,че Майкъла е знаел точният резултат от Разград го оставяме на случайността.

 

На заетостта на Ангел Петричев пък оставяме липсата на декларация след изказването на Бандаловски, че Лудогорец е селски отбор. От Разград написаха толкова декларации, че са ги изхабили с месеци напред. Или пък Петричев е завел на почивка жена му , на почивка във Варна.

 

Ето такива неща се виждат и усещат близо 48 часа след края на мача Лудогорец – ЦСКА.





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: valioznae
Категория: Спорт
Прочетен: 27672
Постинги: 17
Коментари: 10
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930